social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίσθηση με Κωτσοβό το Περιστέρι

Αίσθηση με Κωτσοβό το Περιστέρι

Την έκπληξη εκανε η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου με τον πρόεδρο, Ανδρέα Βαρελά να ενσωματώνει στην ομάδα τον Δημήτρη Κωτσοβό.

Το δελτίο τύπου

Θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και μεταγραφή βόμβα, όμως δεν είμαστε αυτής της αντίληψης. Ούτως ή άλλως, αυτό που επιχειρήσαμε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν να ενισχύσουμε την ομάδα μας σε όλες τις θέσεις. Υπό την έννοια αυτή είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, αφού μόλις δυο ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Κωτσοβό. Έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, εμπειρίας και παραστάσεων .. χρόνων από τη Γ' Εθνική, τον οποίο πάνω από ένα μήνα είχε βάλει στο "μάτι" ο προπονητής της ομάδας μας Σάκης Σάσσαλος. Τον καλωσορίζουμε στον Όμιλο και ευχόμαστε να πανηγυρίζουμε μαζί, γκολ και νίκες στο ερχόμενο πρωτάθλημα.!!!
Ο Δημήτρης Κωτσοβός πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής από τα γραφεία του ΑΟ Περιστερίου και φωτογραφήθηκε χαμογελώντας με τη φανέλα της ομάδας μας.
"Για μένα το πιο σημαντικό είναι που ο coach Σάκης Σάσσαλος με προσέγγισε εδώ και αρκετές ημέρες.
Με έπεισε, τον εμπιστεύομαι απόλυτα.
Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο νέο πρωτάθλημα. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η ομάδα".!
Ο Δημήτρης Κωτσοβός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου ξεχώρισε με το ταλέντο του και την εργατικότητά του. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Γλυφάδα όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ακολούθησαν οι ομάδες, Ιλισιακός (Γ'), Αγ. Ανάργυροι (άνοδος στη Γ'), Παναργειακός (Γ'), Πρέβεζα (Γ'), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Γ'), Χαραυγιακός, Αστέρας Βάρης(Γ'), Μικρασιατικός και φέτος Ατρόμητος Πειραιά, με τον οποίο ανέβηκε επίσης στη Γ' Εθνική.

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35