social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλή εικόνα ο Αστέρας Καισαριανής στην Εργάνη, 4-0 τη Δόξα Βύρωνος

Καλή εικόνα ο Αστέρας Καισαριανής στην Εργάνη, 4-0 τη Δόξα Βύρωνος

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται ο Αστέρας Καισαριανής, τουλάχιστον με βάση το πρόσωπο που εμφάνισε και στο τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Εργάνης από τη Δόξα Βύρωνος και επικράτησε με 4-0, με τον έμπειρο προπονητή να χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα τεστ και να μένει ικανοποιημένος από την παρουσία τους. Από πλευράς Αστέρα δεν αγωνίστηκαν οι Σαπαλίδης, Ρεντζής, Ψαραδέλης, Σταμούλης, Πάλμος και Λεβέντης.

Από την άλλη, η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στις τάξεις των κυανόλευκων, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν νέες προσθήκες.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό από μακρινό χτύπημα φάουλ του Αμπντέλ Ραχήμ (0-1), ο οποίος στο 6' τροφοδότησε τον Σμυρνάκη που με σουτ έκανε το 0-2. Στο 12' ο Τζέλη με σουτ από θέση εκτός περιοχής έγραψε το 0-3 και στο 70' ο Γρυπάρης με κοντινή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Σκόρδος, Βουτάς, Τζάρτζαλος, Βακερλής, Βλάχας, Χαλβατζής, Ρίζος, Πλούμης, Λεβέντης, Τσακναρής

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλάκης, Φυρίγος, Τσαουρδάς, όπως και ορισμένα παιδιά που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα από την ακαδημία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Τσιμπριμάνης, Χασιώτης, Χρυσανθόπουλος, Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σμυρνάκης, Μακρυγιάννης, Γρυπάρης, Κουτσουπιάς, Αμπντέλ Ραχήμ

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Φουτράκης, Ζέλο, Γεραγωτέλλης, Μουσταφίδης, Παληγεώργος, Βασιλείου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35