social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Αγ. Αναργύρους και Άρη Βούλας (3-3)

«Χορταστική» ισοπαλία για Αγ. Αναργύρους και Άρη Βούλας (3-3)

Γκολ και θέαμα πρόσφερε το φιλικό που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων σήμερα (2/9) το απόγευμα.

Άγιοι Ανάργυροι και Άρης Βούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, σε ένα τεστ όπου οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους σε Αθήνα και Ανατολική Αττική αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με σουτ του Σελμανάι (0-1), αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι περίπου τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο 62' ο Βυζανιάρης ισοφάρισε με πλασέ (1-1) και στο 67' ο Γενίδογαν έκανε το 2-1 με κεφαλιά. Οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή με δύο σουτ από θέσεις εκτός περιοχής του Τάσση στο 75' (2-2) και του Καραδήμου στο 78' (2-3). Στο 88' ο Φωτόπουλος σκόραρε με κεφαλιά και σημείωσε το τελικό 3-3, με τους κυανέρυθρους να πετυχαίνουν και τα τρία τους τέρματα σε στατικές φάσεις.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Πέτρος Ζουρούδης): Ζακόπουλος, Δενελάβας, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν, Μπελούλιας, Κωσταδήμας, Καστόρας, Σκαρλίγκος, Βουτσιώτης, Ράπτης, Κεχρής

Μετά το 60ο λεπτό αγωνίστηκαν οι Γιάννης, Βυζανιάρης, Τσαγκαράκης, Χαραλάμπου, Μακρής, Χριστοδούλου, Κατσίβελας, Σκουτέρης, Τσαμόγλου, Φωτόπουλος, Ρουμελιώτης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκούρας, Αλικά, Γιαννόπουλος, Μαούνης, Στακάι, Τσαγκάρης, Καραδήμος, Γιαννής, Σελμανάι, Γούμενος.

Στο τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκαν οι Σοφιανόπουλος, Γιαννουλάκης, Τάσσης, Φαμέλης, Μελίσσης, Πετράτος, Θεοδωρόπουλος, Συμβολίδης, Ζούγρας, Ενρίκε.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35