social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Η Νέα Ιωνία έχει το πλεονέκτημα

Κουνάδης: Η Νέα Ιωνία έχει το πλεονέκτημα

Τη Νέα Ιωνία, ως εκείνη με το πληρέστερο «πακέτο» ομάδας για κατάκτηση της πρώτης θέσης, ξεχώρισε ο Νίκος Κουνάδης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας εκτίμησε πως θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο.

«Θεωρώ πως δεν υπάρχουν πολλά φαβορί για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Το μεγαλύτερο είναι η Νέα Ιωνία, βάσει των μεταγραφικών ενεργειών που έχει κάνει το καλοκαίρι, του τεχνικού της επιτελείου και της σταθερότητας που προσφέρει η διοίκηση. Νομίζω ότι έχει ένα πλεονέκτημα, σε έναν όμιλο που φαίνεται ισορροπημένος. Θεωρώ πως είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων και αυτό θα δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής, ενώ σχετικά με τις ομάδες που ξεχωρίζει, ανέφερε: «Καλές ομάδες που πρωτωνιστούν είναι το Χαλάνδρι, τα Σούρμενα, υπάρχουν ομάδες με ιστορία όπως είναι η Δόξα Βύρωνος και ο Άγιος Ιερόθεος, ενώ προσωπικά μου αρέσει και η φιλοσοφία που έχει η Δάφνη Π. Φαλήρου».

Όσο για το ματς της Κυριακής (10/9), επισήμανε: «Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, ειδικά οταν παίζεις στο γήπεδό μας και, μάλιστα, με μία ομάδα με βαριά φανέλα και παρουσία χρόνων στις εθνικές κατηγορίες. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνουμε πάντα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35