social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολιάκης στο Καματερό

Κολιάκης στο Καματερό

Ο ΠΑΟ Καματερού ανακοινώνει, ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση του ρόστερ, με την επιστροφή του έμπειρου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κολιάκη. Ο 36χρονος πορτιέρο επιστρέφει στην ομάδα μετά από 11 χρόνια, φέροντας μαζί του μια πλούσια ποδοσφαιρική πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Παναγιώτης Κολιάκης είναι γνώριμος του ΠΑΟ Καματερού, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας πριν από 11 χρόνια, και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης παρουσίας του είχε προσφέρει σπουδαίες εμφανίσεις. Η επιστροφή του στον σύλλογο αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και τους φίλους της, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το μέλλον της.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Κολιάκη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι εντυπωσιακή. Έχει αγωνιστεί στον Ακράτητο, την ΠΑΕ Καλλιθέα, το Αιγάλεω, το Καματερό, την Ένωση Αγίων Αναργύρων, τον Πρωτέα Π. Φώκαιας, την ΑΕ Ζεφυρίου, και τον Εθνικό Πανοράματος με τον Απόλλων Ποντίων, ο Κολιάκης απέδειξε την αξία του σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε. Η απόκτηση του τίτλου του πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ με τον Απόλλων Ποντίων τη σεζόν 2023 αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της επιτυχημένης του πορείας στον ερασιτεχνικό χώρο.

Η επιστροφή του Παναγιώτη Κολιάκη στον ΠΑΟ Καματερού αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί στον 3ο όμιλο. Ο ποιοτικός και εμπειρος Κολιάκης αναμένεται να προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα στην άμυνα της ομάδας και να δώσει σημαντικές συμβουλές στους νεότερους ποδοσφαιριστές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35