social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για τον Φοίνικα Περιστερίου 0-3 τον ΠΑΟ Κουκακίου

Πρόκριση για τον Φοίνικα Περιστερίου 0-3 τον ΠΑΟ Κουκακίου

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικύρωσε ο Φοίνικας Περιστερίου που επικράτησε ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη με 0-3 του ΠΑΟ 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο θετική παρουσία είχε και η ομάδα του Μιχάλη Λυκερίδη που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Γ' ΕΠΣΑ. 

Στο 46' ο Γιαταγανάκης εκτέλεσε το πέναλτι, ο Ταρσιταλίδης απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά ο άσος του Φοίνικα έκανε το 0-1.

Στο 59' ο Τζαμαλής με ωραίο αριστερό γυριστό σουτ έκανε το 0-2, με τον Αθανασάκη στο 75' με σουτ μετά από λάθος της άμυνας να πετυχαίνει το 0-3. 

Διαιτητής ήταν ο Δεονας με βοηθούς τους Προδρομιάδη και Φραγκόπουλο.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Ταρσιταλίδης, Μακρής (46' Οικονόμου), Σεινόφσκι, Μαζωνάκης, Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ντανίκας (46 Ασπιώτης), Σιχλιμίρης (46' Κωστάκος), Σταμάτης Μ. (46' Μπάσα), Μπέλας, Κουφογιάννης (73' Ανδρέου). 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιώργος Μαχειμάρης) Πετράκης, Χαλικιάς (59' Κορδάς), Νίτσογλου (82' Ηλιόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Ανδριανάκος (82' Βιτουλαδίτης), Λαγός, Γιαταγιανάκης, Τζαμαλής (75' Θεοδωρακόπουλος), Μποζάς (59' Καραλής), Οκσίσογλου, Αθανασάκης.


Σχετικά άρθρα

Μαράνος: Αφιερωμένη η νίκη στον Μίμη Βιλιώτη (vid)

Μικρασιατικός Εθν. Αστέρας: Άρεσαν οι νέοι στο φιλικό με την Ανθούπολη

Σάσσαλος: Μέσα στη σεζόν μείναμε πολύ λίγοι (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35