social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασαν από την «Αλεπότρυπα» τα Βριλήσσια, 4-1 τον Αστέρα Εξαρχείων

Πέρασαν από την «Αλεπότρυπα» τα Βριλήσσια, 4-1 τον Αστέρα Εξαρχείων

Για ένα ημίχρονο ήταν αμφίρροπο το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κυψέλης ανάμεσα στον Αστέρα Εξαρχείων και τα Βριλήσσια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν την υπεροχή τους και έφτασαν στη νίκη με 4-1, παίρνοντας την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Προβίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 44' με σουτ του Μπουζή (1-1). Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε αρκετά, αφού στο επόμενο λεπτό ο Κόκκινος έδωσε ξανά το προβάδισμα στα Βριλήσσια με πλασέ σε αντεπίθεση (1-2). Στο 58' ο Νικόλα έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (1-3), με τον Προβίδη να σκοράρει ξανά στο 70ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια και να γράφει το τελικό 1-4.

Διαιτητές: Νικολάου, Μεντζελόπουλος-Μούζας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Ντίνας, Κατσούδας, Λούτσος (56' Παρμάκης), Καραμάνος (46' Καρδαμίτσης), Κώτσης, Τσούκας (56' Χαφούς), Μπουζής, Μότσκα (72' Σκαριώτης), Φωτιάδης (72' Παπανικολάου)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης (88' Ποπ), Τομαράς, Γεροντάκης, Τσιούμας (80' Γκρέκος), Λύκος, Νικόλα, Κόκκινος (75' Χρήστου), Αραμπατζής, Καλιαμπάκας, Αναστασίου (75' Παπαδόπουλος), Προβίδης (80' Ρούσσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35