social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ ο Υμηττός, 3-1 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

Σούπερ ο Υμηττός, 3-1 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

Δείγμα των διαθέσεών του για τη νέα σεζόν επέδειξε σήμερα (16/9) το απόγευμα ο Υμηττός, πετυχαίνοντας παράλληλα μία άξια πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Β. Σκαλτσά επικράτησε στο γήπεδο Αργυρούπολης Α' του τοπικού ΑΟΝΑ με 3-1 και συνεχίζει στον θεσμό, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με κεφαλιά του Πανάκη (0-1) και στο 56' ο Διακόνης, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, σημείωσε το 0-2 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι «μπήκαν» στο ματς στο 84' χάρη σε αριστοτεχνικά εκτελεσμένο κόρνερ από τον Κυργοτάση (1-2), όμως η... τελευταία πράξη ανήκε στους «πορτοκαλί», οι οποίοι έφτασαν στο 1-3 στο 90ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Αγγέλη.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Στεφανοπούλου-Δηλγερίδης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κορδάς, Μιχαηλίδης (57' Τριτσινιώτης), Νταλής, Μούσα (82' Τσέλος), Κουκουνασούλης, Δρακούλης, Κουλουρίδης (68' Ρώσσης), Μπαξεβάνης, Φασουλάς, Κυργοτάσης, Μαρούντας

ΥΜΗΤΤΟΣ (Βασίλης Σκαλτσάς): Δωριάδης, Μουλάς (53' Διακόνης), Ε. Παπαζαφείρης, Βούτας, Λιακόπουλος, Μοροσάνου, Ντούλιας (70' Σωτηρίου), Α. Παπαζαφείρης (87' Πετρόπουλος), Πανάκης, Ζαρταλούδης (87' Αγγέλης), Οικονόμου (53' Καλούμενος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35