social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προκρίθηκε ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Παπάγο

Προκρίθηκε ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Παπάγο

Την πρόκρισή του στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγυρίζει από σήμερα (16/9) ο ΑΟ Ιλίου.

Η ομάδα του Α. Νάστου επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 του Παπάγου, σε ένα ματς που ωστόσο κρίθηκε στο τελευταίο ημίωρο. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα από το 10ο λεπτό με ωραίο σουτ του Λερούτσου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 58' χάρη σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπράτσου (1-1). Σε εκείνο το σημείο ο ΑΟ Ιλίου... πάτησε γκάζι, σημείωσε τρία γκολ και έκανε δικό του το εισιτήριο. Στο 63' ο Φούρλας αξιοποίησε ασίστ του Λερούτσου και με πλασέ έκανε το 2-1, στο 71' ο Κοντός προ κενής εστίας έγραψε το 3-1 και στο 87', ξανά ο Φούρλας, με πλασέ μετά από ασίστ του Μαρκάκη διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Μεντζελόπουλος-Καράμπελας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Τζώρτζης (78' Ντέλλας), Δαούτης, Λάχας, Τάμπας (83' Ασφής), Ελεύθερος (46' Βελισσαρόπουλος), Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (78' Μάλλιος), Αγγελόπουλος (46' Κοντός)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Κώττης (52' Δρυμωνίτης), Κωστόπουλος, Αλεξιάδης (46' Παπαναστασίου), Λιούκας, Κασβίκης, Μπράτσος (73' Ταλιούρας), Πλούμης (65' Γύπαρης), Λύρος (46' Ρηγόπουλος), Μεσσήνη, Κουλούρης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35