social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο θρίαμβο το Μαρούσι, απέκλεισε και τον Ερμή Ηρακλείου (3-1)!

Νέο θρίαμβο το Μαρούσι, απέκλεισε και τον Ερμή Ηρακλείου (3-1)!

Απέναντι σε ακόμη έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας το Μαρούσι τα πήγε περίφημα και πανηγύρισε δεύτερη πανάξια πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Θ. Βοτσαΐτη «σόκαρε» και τον Ερμή Ηρακλείου, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-1 στο γήπεδο της Πεύκης, περνώντας στην τρίτη φάση του θεσμού.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 27ο λεπτό με αριστερό πλασέ του Κωλέτση μετά από θαυμάσια κάθετη πάσα του Τσέλλιου (1-0), για να φτάσουμε στο 70' όπου ο Χαμουρίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 89' με κεφαλιά του Χαλκιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (2-1), όμως στο επόμενο λεπτό (90') ο Καραλής... αποκατέστησε την τάξη, σημειώνοντας το τελικό 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Δεόνας, Παπαγιαννάκης-Σαξώνης

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Καραστέργιος, Χαβενετίδης, Μιχαλάς (81' Χειλάς), Χαμουρίδης, Γκιόκας (76' Σταυράτης), Διαμαντής (60' Κανέλλος), Τζανετής, Ράπτης, Μπλέτσας (60' Καραλής), Τσέλλιος, Κωλέτσης (76' Κογιωνος).

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Ουρούτσι, Κουνέλης (71' Δούφας), Αθανασίου, Τσιρώνης (46' Μουσουράκης), Παππάς, Καραΐνδρος, Ηλιακίδης (46' Βασιλός), Γιαζατζίδης, Λιαπίδης (71' Χαλκιάς), Πέρρος (46' Μπαρκούλας)

 


Σχετικά άρθρα

Το... έσωσε στο τέλος ο Άρης Καλαμακίου, 2-2 με τον ΑΟ Περιστερίου

Νίκη πεντάδας για το Παλαιό Φάληρο 3-2 τους Αγίους Αναργύρους

Σούρμενα: Σε ουδέτερο γήπεδο με Ανθούπολη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35