social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιμπάκης: Κυνηγήσαμε με σωστή σκέψη το παιχνίδι

Τσιμπάκης: Κυνηγήσαμε με σωστή σκέψη το παιχνίδι

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Άρη Καλαμακίου και -προφανώς- από τη νίκη με ευρύ σκορ (0-5) εμφανίστηκε ο Αντώνης Τσιμπάκης με δηλώσεις του στο Soccerlive.

Ο τεχνικός των Τραχώνων αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα, ενώ υπογράμμισε και τη χρησιμοποίηση νεαρών παιδιών που πήραν σημαντικές εμπειρίες.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν επιβλητική η νίκη μας, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα γειτονικό ντέρμπι. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο πολύ καλά και λειτουργήσαμε όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει και δουλέψει όλη την εβδομάδα. Είχαμε υπομονή και επιμονή να κυνηγήσουμε με σωστή σκέψη το παιχνίδι» σημείωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε και σε αυτό το παιχνίδι με τέσσερις μικρούς, τελειώσαμε με έξι, πιστοί στη φιλοσοφία μας και χαιρόμαστε γιατί τα παιδιά πρόσφεραν ωραίο θέαμα, που είναι στόχος μας. Έρχονται δύσκολα ματς, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ξανά τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο παιχνίδι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35