social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρένο» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 3-1 τους Τράχωνες στον Άλιμο και 3/3 στον 1ο όμιλο

«Τρένο» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 3-1 τους Τράχωνες στον Άλιμο και 3/3 στον 1ο όμιλο

Με ανατροπή και 1-3 επικράτησε των Τραχώνων ο Κένταυρος Βριλησσίων στον Άλιμο, τριπλασιάζοντας τις νίκες του στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ και «καθήμενος» στην κορυφή με τον Αστέρα Καισαριανής (9β).

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 9’ σε ανατροπή του Τριαντόπουλου και ο Τσιουρής από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-0. Οι παίκτες του Κώστα Ρούπτσου πήραν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν, είδαν τον Νίκου να λέει «ΟΧΙ» στα σουτ του Νιτσάκη στο 13’ και στο 29’, όμως ισοφάρισαν στο 33’ με σουτ του Γεωργουδάκη, το οποίο άλλαξε πορεία, καθώς βρήκε σε σώμα αμυντικού. Οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν και απείλησαν επικίνδυνα στο 34’ και στο 39’ με προσπάθειες των Μπαμπαλούκα και Τσιουρής αντίστοιχα. Το ημίχρονο στο 1-1.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν με φουλ σχήμα και στο 47’ ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Αλεξανδράκη. Είχαν άλλες δυο στιγμές με τους Νητσάκη-Τσαντήλα, ενώ ο ΑΟΤ καραδοκούσε για τη «ζημιά», μην έχοντας καμία… όρεξη να συμβιβαστεί με το 1-1.

Τελικά, η «μπίλια» έκατσε στον Κένταυρο, καθώς στο 72’ ο Νιτσάκης επέμεινε, πήρε την κόντρα από τον Στεφανή (του γύρισε το πόδι στη φάση) και εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής για το 1-2. Στο 79’ ήλθε το… κερασάκι στην τούρτα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργουδάκη (1-3), παράβαση που έδωσε ο διαιτητής έπειτα από «μάχη» των Πάτρα-Αλεξανδράκη στην περιοχή. Πολλά παράπονα των Τραχώνων για φάουλ νωρίτερα που δεν δόθηκε τελικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Αραβίδης Γ. - Τζανής Σ.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Τσιμπάκης): Νίκου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης (60’ Ζιαμπάρας), Πάτρας, Στεφανής (73’ λ.τρ. Νέστορας), Πρόι, Παπανδρέου, Τριαντόπουλος, Μπαμπαλούκας, Τσιουρής (79’ Αρβανίτης), Κλείτσικας (79’ Λιοπύρης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος, Μπούρης, Τούντας, Φελέκης (46’ Μουσταφά), Νιτσάκης (81’ Μπαλατσούρας), Κεραμάς (60’ Πιπεράς), Σαχσανίδης (75’ Μανίκας), Γεωργουδάκης (81’ Κολιός), Αλεξανδράκης.


Σχετικά άρθρα

Διπλή ανανέωση στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Σήφης Βενάκης: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες»

Τσαμόπουλος: Στο δεύτερο ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλουμε (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35