social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα... ελπίδας για την Θύελλα Αγ. Δημητρίου που νίκησε την Αθηναϊδα (4-2)

Βήμα... ελπίδας για την Θύελλα Αγ. Δημητρίου που νίκησε την Αθηναϊδα (4-2)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτό φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου καθώς και στην Αθηναϊδα.

Αμφότερες οι ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Μπραχάμι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2, διατηρώντας τις ελπίδες που έχει για την παραμονή, καθώς ο Φωστήρας με τη σημερινή του νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας.

Βέβαια, η ομάδα του Ταύρου έχει απειροελάχιστες πιθανότητες για την αποφυγή του υποβιβασμού και αυτό δείχνει ότι τόσο η Θύελλα όσο και η Αθηναϊδα που βρίσκονται σε 14η και 15η θέση αντίστοιχα έχουν δύσκολο έργο όσον αφορά την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. 

Στο 8' ο Τσακόγιωργας έκανε με σουτ το 1-0, με τον Ε. Πατρίκιο δυο λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το 2-0. Στο 21' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το σκορ ημιχρόνου έκλεισε ο Τσακόγιωργας στο 25' όπου πέτυχε το 4-0. 

Το μόνο που κατάφερε η Αθηναϊδα ήταν να μεΙώσει στο σκορ στο 53 και 55' και με τον Φρατζέσκο σε 4-2. 

Διαιτητής ήταν ο Φωτάκος με βοηθούς τους Αγγελάκη και Γεωργιτσόπουλο. 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος) Χαλκιάς, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάνης, Μπαρδώσας, Μπεχράκης, Λαγοπάτης, Τσακογιωργας (70' Δημητρίου), Φραγγεδάκης (92' Παλουσάι), Πατρίκιος Ε., Χίος (78' Σασάν).

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς) Μπακοδήμος, Κοντής, Τζουρμανάς (33' Παλυβός Δ.), Δρόσης (89' Τζουρμανάς), Σταυρου (46' Ντιντίφας), Βαρρας, Λίτσο (83' Παυλοβός Κ.), Μαυρομματάκης, Πανάκης, Βαγγελης (33' Φιλος), Φρατζέσκος 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35