social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαζής: Ψάχνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να επαναφέρουμε την ψυχολογία μας

Γαζής: Ψάχνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να επαναφέρουμε την ψυχολογία μας

Οι αυριανές (27/9) αναμετρήσεις για την τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έρχονται να αποτελέσουν «παρένθεση» στις υποχρεώσεις των ομάδων για τα Πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, έχουν ιδιαίτερη αξία. Στον Άγιαξ Ταύρου, για παράδειγμα, βλέπουν το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ ως μία ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα επαναφέρει την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα από Ηράκλειο (0-2) και Παλαιό Φάληρο (2-0). Άλλωστε, η ομάδα του Γιάννη Γαζή προέρχεται από συνεχόμενες σεζόν με πρωταγωνιστικό πρόσημο και ο νεαρός προπονητής εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητές της, παρότι έχουν υπάρξει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι, με σκοπό να επαναφέρουμε και την ψυχολογία μας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά προετοιμάζουμε την ομάδα να επανέλθει και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα» σχολίασε ο Γ. Γαζής στο Soccerlive και συμπλήρωσε: «Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε από αυτό το ματς και να πάρουμε ψυχολογία. Έχω πίστη στην ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35