social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα τη μαχητική Αλσούπολη ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Δύσκολα τη μαχητική Αλσούπολη ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Τα βρήκε... δύσκολα απέναντι στη μαχητική Αλσούπολη ο Άγιος Δημήτριος, στο τέλος όμως πήρε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η «Μπάρτσα» επικράτησε με το «πλούσιο» 4-2, φτάνοντας σε σκορ πρόκρισης στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με σουτ του Αρώνη (1-0), όμως οι πράσινοι έφτασαν στην ανατροπή, με τον Γεωργά να ισοφαρίζει με πλασέ στο 24' (1-1) και τον Ανδρέου με προβολή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 1-2.

Στο 59' ο Ρίζος έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (2-2), για να φτάσουμε στο 77' όταν σε χέρι αμυνομένου υποδείχθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κασπίρης για το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Νομικός με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κασπίρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2-2 οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν πάλι σε εξ επαφής κεφαλιά του Γιωργά.

Διαιτητές: Τζίβρας, Αγγελάκης-Γιαννόπουλος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Κορδάς, Γαβαλάς, Ρίζος, Ζεράλντο, Πλάκα (44' Καρπέτας), Γεωργιάδης, Αρώνης (91' Τσιρίκος), Ντάφλας (54' Νομικός), Ερμάλ (46' Μιτσάνι), Κασπίρης, Κοτσοβός (91' Ρουμάνο)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος (85' Κατσαντώνης), Ξανθουδάκης, Σούνας (58' Οικονόμου), Ανδρέου (46' Ν. Φειδάκης), Ιωαννίδης (85' Κυρίτσης), Κωνσταντάκης, Τρούσης, Γιατρέλλης (91' Α. Φειδάκης), Γεωργάς, Σώντας, Κουκιός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35