social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-2 τον Αστέρα στη Γλυφάδα

Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-2 τον Αστέρα στη Γλυφάδα

Κατάθεση ψυχής έκανε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Γλυφάδας ο Ορφέας Αιγάλεω και πήρε μία νίκη που μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα φάνταζε απρόσιτη!

Η ομάδα του Γ. Ντιμιτρέσκου επικράτησε με 3-2 του Αστέρα, ολοκληρώνοντας στο τελευταίο ημίωρο ολική επαναφορά από το εις βάρος της 2-0. Μόλις στο 22ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννακόπουλο (1-0), ενώ στο 52' έφτασαν στο 2-0 με τον Χρυσικό. Στο 62' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταύρου, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου έφεραν... τούμπα το ματς! Στο 84' ο Μαλισσόβας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 88' ο Φανός σημείωσε το τελικό 2-3! Να σημειωθεί ότι οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σταύρου απευθείας με κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές: Σύψας, Κωτσοβίλης-Λεονταρίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Μπαρλαμπάς, Τριανταφυλλάκης, Καλαντζής (54' Καραφωτιάς), Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Α. Μπαλαφούτης (74' Καλλιοντζάκης), Βιτωράτος, Χρ. Μπαλαφούτης, Κρητικός, Γιαννούλης (46' Τζον (87' Καραβίδας))

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Γιώργος Ντιμιτρέσκου): Μακρής, Σταύρου, Αγγελακόπουλος (55' Αγγελόπουλος), Μπελιάς, Λουκάς, Μαγαλιός (84' Ραυτόπουλος), Βίλα, Σάμαρης (46' Κονγκίνη), Φανός, Τσεσμετζόγλου, Σακάκος (68' Μαλισσόβας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35