social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Σούπερ ματς στον Χολαργό

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Σούπερ ματς στον Χολαργό

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συνοδευόταν από τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι βορείων προαστίων» και μόνο.

Σήμερα (7/10), όμως, το ματς του Χολαργού με τον Κένταυρο Βριλησσίων φαντάζει ως πραγματική αγωνιστική μάχη που βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Χολαργός είναι ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, ο Κένταυρος διατηρεί το απόλυτο των βαθμών μετά από τέσσερις αγωνιστικές και φιλοδοξεί να επιτύχει υψηλούς στόχους, συνεπώς η αναμέτρησή τους δεν μπορεί παρά να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Με τον -έτερο πρωτοπόρο- Αστέρα Καισαριανής να έχει σέντρα λίγο νωρίτερα με αντίπαλο τον σουπερλιγκάτο Πανσερραϊκό για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται αυτομάτως στις υπόλοιπες ομάδες και σε συναντήσεις όπως αυτή των Τραχώνων με τον ΠΑΟ Ρουφ, που επίσης αποτελούν δύο από τα «βαριά» ονόματα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, όμως, είναι και εκείνο του Ολυμπιακού Λιοσίων με τον Άγιο Δημήτριο, ενώ την πρώτη του νίκη αναζητά ο ΑΟ Περιστερίου κόντρα στον Πανερυθραϊκό, που μέχρι στιγμής μετρά τέσσερις ισοπαλίες χωρίς γκολ!

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35