social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» η Λαύρα Αργυρούπολης, 1-0 την Ιεράπολη

«Διπλό» η Λαύρα Αργυρούπολης, 1-0 την Ιεράπολη

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ και πρώτη μακριά από την έδρα της σημείωσε σήμερα (29/10) το πρωί η Λαύρα Αργυρούπολης, ανεβαίνοντας «σακλοπάτια» στην κατάταξη του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ορυζομύλων, όπου επικράτησε με 1-0 της Ιεράπολης χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 76ο λεπτό ο Μαυρόπουλος με κεφαλιά σε στατική φάση (0-1). Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Χαρίτος, ενώ με τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Τζανόγλου έδειξε κόκκινη κάρτα στον προπονητή των γηπεδούχων, Γ. Βέρρα, όπως και στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Ν. Ασωνίτη.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Πάσκος-Λεονταρίδης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Ντόσκας (63' Μπιάζης), Γριμάνης, Βιτουλαδίτης, Γιάκαλος, Κόκκαλης, Αλευράς (63' Πλατανίτης), Μουσκάτ (70' Ασημακούλας), Καραγεώργος, Λιβέρης (84' Κασιμάτης), Φατούρος (46' Χαρίτος)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Γκόρι, Ζαρμακούπης (54' Μαυρόπουλος), Λιάπας (90' Καρκάνης), Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35