social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άσφαιρη» η Νέα Ιωνία, «παλικάρι» ο Άγιαξ Ταύρου (0-0)!

«Άσφαιρη» η Νέα Ιωνία, «παλικάρι» ο Άγιαξ Ταύρου (0-0)!

Παιχνίδι για… γερά νεύρα στο Στάδιο της Νέας Ιωνίας, στο ντεμπούτο των Δημήτρη Παπασπύρου και Βαγγέλη Πλατέλλα, με τον Άγιαξ Ταύρου (7β.-12η θέση) να κρατάει στο «μηδέν» τους «Πρόσφυγες» (12π.-2η θέση) για τη «λευκή ισοπαλία» (0-0) στην 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Πολλές απουσίες και νέες απώλειες για τους δυο προπονητές, σχεδόν… 30 τελικές εντός και εκτός εστίας η Νέα Ιωνία, όμως την παράσταση έκλεψαν και δυο σπουδαία fair play από τους Λουσιέν Κουντού και Γιάννη Γαζή, παίρνοντας το χειροκρότημα από περίπου 200 άτομα που δήλωσαν «παρών».

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Πιο συγκεκριμένα στο 64’, ο Τζαμάι γύρισε και ζόρισε τον αστράγαλο του και σε ρόλο… τραυματιοφορέα, ο περσινός αρχηγός και συμπαίκτης του τον έβγαλε εκτός ορίων και αποθεώθηκε από την κερκίδα. Το ίδιο συνέβη στο 83’, με τον Γιάννη Γαζή να ζητάει από τους Κωνσταντινίδη και Βλασερό να πετάξουν την μπάλα εκτός τερέν και να μην εκδηλώνουν επίθεση από πλεονεκτική θέση με παίκτη της Νέας Ιωνίας, εκ νέου, κάτω. Στα άσχημα, επίσης, το πιθανό σπάσιμο σε δάκτυλο/α του χεριού του Μαυροβουνιώτη στο 35’ σε «μάχη» με Β. Ραυτόπουλο και έξοδο του Γεωργίου, ενώ στο 59’ αποχώρησε και ο Παπαευθυμίου με μυικό πρόβλημα.

Στις κρίσιμες φάσεις, ο Αγγελής ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο 38’ και το 45+2’ με ψιλοκρεμαστά σουτ, ενώ ο Φερναντίνιο είχε ρόλο «μαέστρου» και «εκτελεστή», όμως ο Γεωργίου έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 45’. Στο δεύτερο μέρος, ο Άγιαξ Ταύρου συνέχισε τη «συγκινητική» αμυντική λειτουργία του και ο Γεωργίου ήταν σταθερότατος απέναντι στους παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου που πάλευαν με κάθε τρόπο, κυρίως με απόπειρες από τις πτέρυγες, αλλά έλειπε η καλή τελική πάσα και το καθαρό μυαλό. Η είσοδος του Βαγγέλη Πλατέλλα στο 72’ δεν αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, με τον έμπειρο εξτρέμ να χρειάζεται τον χρόνο του, ώστε να βρει ρυθμό και να γίνει καταλυτικός στο φετινό στόχο και μέσω του συνόλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρακόπουλος Θ., Παπαγεωργίου Η. - Πρίντζιος Α.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Γερόλυμος (72’ Πλατέλλας), Αλέμης, Μπάστας, Τζαμάι (67’ λ.τρ. Αποστόλου), Φερναντίνιο, Μαρούσης, Αγγελής (60’ Χατζηγεωργίου), Τσαγιάννης (72’ Μακρής), Ραυτόπουλος Β. (60’ Ντυρμίσι).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Μαυροβουνιώτης (40’ λ.τρ. Παπαδάκης), Γαβαλάς, Αθανασίου, Μαλάκης, Κουντού (76’ Κωνσταντινίδης), Καλαμάτας, Παπαευθυμίου (59’ λ.τρ. Χατζημιχάλης), Χίος (76’ Βλασερός), Τρακόσης, Αντωνόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35