social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Δημήτριος - Αθηναϊδα: Ένταση και εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο

Άγιος Δημήτριος - Αθηναϊδα: Ένταση και εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο

Αρκετή ένταση σημειώθηκαν στο ματς του Αγιου Δημητρίου με την Αθηναϊδα για τον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα με τη λήξη της αναμέτρησης ο διαιτητής , Ψαρίδης, δεκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της Μπάρτσα εισέβαλαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς και να αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων, Αλέξης Μαντζούνης καθώς απώθησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα αναφέρεται ότι με τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των ομάδων από το τερέν φίλαθλοι του Αγιου Δημητριου πέταξαν αρκετά μπουκάλια προς τους παίκτες της Αθηναϊδας.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι από τη φιλοξενία του Αγίου Δημητρίου όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι δεν έχουν το παραμικρό παράπονο, παρά την ένταση που υπήρξε.  

Αναλυτικα

"Στο 80' του αγώνα μετά από απόφαση μου για φάουλ είχαμε αψιμαχία μεταξύ των παικτών και στη συνέχεια εισήλθαν στο περιβάλλοντα χώρο γύρω από τον πάγκο των γηπεδούχων 4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας με πρόθεση εισβολής στο γήπεδο με αποτέλεσμα να διακόψω προσωρινά το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα το προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Μαντζούνη Αλέξη ο οποίος απώθησε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας.

Μετά την αποβολή του προπονητή, υπήρξε βροχή από μπουκάλια προς το μέρος μας, ωστόσο, με την παρέμβαση του αξιωματούχου των γηπεδούχων, κ. Μανώλη Στ. απομακρύνθηκαν οι φιλαθλοι που είχαν εισβάλει. 

Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς κατευθυνόμασταν προς τη φισούνα του γηπέδου, πετάχτηκαν ξανά δυο μπουκάλια προς τη φιλοξενουμένη ομάδα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35