social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ κίνηση με Σταθόπουλο η Αλσουπολη

Σούπερ κίνηση με Σταθόπουλο η Αλσουπολη

Την υπεροπλία στο φετινό ρόστερ της Νέας Ιωνίας εκμεταλλεύτηκε η Αλσούπολη και έκανε δικό της έναν ποδοσφαιριστή που στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ μπορεί να κάνει τη διαφορά με τα πράσινα.

Πρόκειται για τον 22χρονο Κώστα Σταθόπουλο, ο οποίος προέρχεται από συνεχόμενες σεζόν στην Α' Κατηγορία με τα κυανοκίτρινα, με τα οποία συστήθηκε στο κοινό του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Πλέον, ο νεαρός μέσος θα αγωνίζεται υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Λαζάρου, ο οποίος βλέπει μία καλή επιλογή να προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες. Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει:

«Είμαστε στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Δημήτρη Σταθοπούλου από τον Α.Ο Νέας Ιωνίας. Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος το 2001 αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, με πολλές και γεμάτες χρονιές με τη Νέα Ιωνία και έρχεται να προσδώσει ποιότητα στο ρόστερ μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φιλικό σωματείο του Α.Ο Νέας Ιωνίας για την πραγματοποίηση αυτής της μετακίνησης και ιδιαίτερα τον Μάκη Ελμαλόγλου. Κωνσταντίνε καλώς ήρθες και σου εύχομαστε υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35