social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο +3 οι Λύκοι Χαϊδαρίου με... εξάρα στην Άμιλλα (0-6)

Στο +3 οι Λύκοι Χαϊδαρίου με... εξάρα στην Άμιλλα (0-6)

Σε μία κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ οι Λύκοι Χαϊδαρίου εδραιώνονται στην κορυφή του 2ου ομίλου και είναι, πλέον, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο!

Την ώρα που ο Τριφυλλιακός έμενε στο ισόπαλο 2-2 με τον Ορφέα Αιγάλεω, η ομάδα του Δ. Κοσμά περνούσε με το επιβλητικό 6-0 από το Περιστέρι κόντρα στην ουραγό Άμιλλα, για να ξεφύγει στο +3 μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Το ματς που έγινε στο στάδιο της Χωράφας δεν αντέχει σε κριτική. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ήδη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Η αρχή έγινε με... χατ τρικ του Τσατσαλίδη (11', 14', 28'), για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Περλέσι (31', 50') και ακόμη ένα του Μπόγκου (86') με το οποίο έκλεισε το σκορ.

Διαιτητές: Καρράς, Παπαγεωργίου-Γεωργακόπουλος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κομπότης, Σαχμπαζίδης (55' Σαβουιδάκης), Καπίρης, Δημήτριος (40' λ.τρ. Κουτσοκώστας), Ζησάκης (46' Νίνης), Γκούμας, Κλάδης, Χότζα, Δημητριάδης, Ράλλης, Γκόγκα (46' Τσοχατζής)

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Κοσμάς): Α. Παναγόπουλος, Μπαγιαρτάκης, Λώλος (73' Περιβολαράκης), Θ. Παναγόπουλος (33' Λάλλος), Τσατσαλίδης, Ταρούσα, Γκοτσούλιας, Ασκοτίρης (46' Μπάιρας), Μπούσκος (60' Χλωρός), Περλέσι, Μπόγκος.

 


Σχετικά άρθρα

Μικρασιατικός Καισ.: Και νέα πρόσωπα στο τουρνουά

Αποστολόπουλος: Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το Χαϊδάρι να βρεθεί Γ' Εθνική [vid]

Δημητρίου: «Καταδικασμένη» η Μικτή Αθηνών να πρωταγωνιστεί [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35