social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποτελεσματικό το Π. Φάληρο, δίκαια 3-1 τον Αγ. Ιερόθεο

Αποτελεσματικό το Π. Φάληρο, δίκαια 3-1 τον Αγ. Ιερόθεο

Έκλεισε στο... χρονοντούλαπο την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στον Βύρωνα το Παλαιό Φάληρο και επέστρεψε δυναμικά στις επιτυχίες!

Η ομάδα του Β. Γαλάνη ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική από τον Άγιο Ιερόθεο, επικρατώντας με 3-1 στο γήπεδο "Σ. Αγγελόπουλος" για την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, το συγκρότημα του Θ. Τρανού πάλεψε το παιχνίδι, αλλά είχε αδυναμίες στα μετόπισθεν και δυσκολία στην επίθεση να μετατρέψει τις προϋποθέσεις σε ευκαιρίες για γκολ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 16ο λεπτό, όταν σε στατική φάση η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ποζίδης από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό, όταν ο Ντεμπά έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο «απέναντι» κάθετο δοκάρι της εστίας. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, εν αντιθέσει με τους κυανέρυθρους που απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες μπήκαν σαφώς καλύτερα και, μάλιστα, «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 55', όταν ο Ντεμπά εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ από καλό σημείο, όμως η μπάλα σταμάτησε σε... συμπαίκτη του πριν περάσει τη γραμμή. Ακολούθησαν άλλες δύο καλές στιγμές για τον Άγ. Ιερόθεο, τις οποίες δεν αξιοποίησε και το... πλήρωσε στο 65'. Σε νέα ολιγωρία της άμυνας, ο Ποζίδης έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα «βρήκε» και σε πόδι αμυνομένου (2-0). Παρά την ψυχρολουσία οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μειώνοντας σε 2-1 στο 69' με άψογη κεφαλιά του Τουρτούλι, όμως η χαρά τους κράτησε για μόλις ένα λεπτό. Σε επίθεση που ξεδίπλωσαν με ιδανικό τρόπο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή, ο Σαραντόπουλος αρχικά νικήθηκε από τον Τσέκα, όμως στην επαναφορά ο Αναστασόπουλος σκόραρε με αριστερό πλασέ για το 3-1 (70'). Κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Περιστεριώτες να πραγματοποιούν κάποιες απέλπιδες προσπάθειες μήπως μπουν ξανά στο παιχνίδι και τους Φαληριώτες να δημιουργούν στις αντεπιθέσεις τις προϋποθέσεις για τέταρτο γκολ, που όμως δεν ήρθε.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Παπαηλίας-Πάσκος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Μπούρσαλης, Τσάμης (62' Καβαλλάρης), Αφράτης, Λένγκα, Μπένα, Αναστασόπουλος (78' Βάιας), Ποζίδης, Μαυρέλης (62' Φεντόροβ), Καναβέτας (90' Σύλλας), Σαραντόπουλος (90' Σταματάκης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Τσέκας, Σουλοβάρι (60' Γιαννόπουλος), Μαρίνης, Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Βελιανίτης (75' Φράγκος), Μονεμβασίτης (75' Ζαγκλής), Μπριστογιάννης, Νησαριώτης (75' Στόινα), Ντεμπά, Καλιακούδας (20' Τουρτούλι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35