social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«3 στα 3» η Λυκόβρυση, 4-2 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

«3 στα 3» η Λυκόβρυση, 4-2 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι που έγινε σήμερα (21/10) το απόγευμα στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης, η Λυκόβρυση επικράτησε με 4-2 του ΑΟΝ Αργυρούπολης, σημειώνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Χρυσογονίδης άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Ε. Κορρέ να αποκρούει πέναλτι που χτύπησε ο Ρούσσος στο 32' και να διαφυλάσσει το προβάδισμα της ομάδας του. Παρ' όλα αυτά, οι κυανόλευκοι της Αργυρούπολης ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 53ο λεπτό με σκόρερ τον Κυργοτάση (1-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με γκολ των Παπαχρήστου και Γαλακτίδη μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (65' και 69') απέκτησαν... μαξιλαράκι ασφαλείας (3-1). Ο Μπαξεβάνης μείωσε στο 78' (3-2), όμως στο 92' ο Παπαχρήστος σκόραρε από την άσπρη βούλα και έβαλε «τέλος» στα όνειρα του ΑΟΝΑ για θετικό αποτέλεσμα (4-2).

Διαιτητές: Μπαιρακτάρης, Καρράς-Χατζηδάκης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Ε. Κορρές, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Γ. Απέργης, Καβαλάρης (46' Ρομπόλας), Σχίζας (58' Ν. Απέργης), Τασιούδης, Δουληγέρης (58' Παπαχρήστος), Πετράκης (58' Π. Κορρές), Χρυσογονίδης (92' Πανταγιάς)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Αρβανιτάκης (78' Μαχαιρίδης), Tριτσινιώτης, Δρακούλης, Μπούσα, Μαχαιρίδης, Νταλλής, Μαρούντας (68' Μπαξεβάνης), Κατσούλας, Ρούσσος, Κυργoτάσης (66' Μιχαηλίδης). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35