social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» η Χρυσούπολη, 2-1 τον Φοίνικα στο ντέρμπι

Μεγάλο «διπλό» η Χρυσούπολη, 2-1 τον Φοίνικα στο ντέρμπι

Στο περιστεριώτικο ντέρμπι της ημέρας υπήρξε νικητής και αυτός ήταν η Χρυσούπολη!

Η νεοφώτιστη ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Χωράφας και επικράτησε με 2-1 του Φοινικα, σε ένα παιχνίδι με πολλές διακοπές και δίχως ποιότητα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 29ο λεπτό, όταν ο Κρεμμύδας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάππας για το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, έξι λεπτά μετά (35') ήρθε νέο «χτύπημα», με τον Κρεμμύδα να σημειώνει ένα ωραίο γκολ με δυνατό σουτ για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε για τη μείωση του σκορ και έφτασε σε αυτή στο 81ο λεπτό. Ο Οκσίσογλου νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Τεννέ, όμως στην επιστροφή ο Αθανασάκη με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τη Χρυσούπολη να κρατάει μία σημαντική νίκη.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μαρκαντωνάτος-Μημίδης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Νιτσόγλου (68' Καραλής), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Οκσίσογλου, Μπόζας (46' Μωραΐτης), Μαρκαντωνάτος (68' Κορδάς), Καρακασίδης (58' Ηλιόπουλος), Αθανασάκης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Τεννές, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Ψυχογιός (58' Κωνσταντινίδης), Ταμπάκης (58' Σιατούνης), Λάππας, Λουμίδης, Μακρής (75' Κυριφίδης), Κρεμμύδας (75' Αναγνώστου), Θηβαίος, Τζωρτζακάκης (68' Τζαβάρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35