social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

To έκανε ξανά ο Κολωνός: με ανατροπή 3-2 τον Νεοπεντελικό!

To έκανε ξανά ο Κολωνός: με ανατροπή 3-2 τον Νεοπεντελικό!

Την περασμένη αγωνιστική είχε επιστρέψει από το εις βάρος του 2-1 κόντρα στον ΑΟ Ιλίου, επικρατώντας στο τέλος με το εντυπωσιακό 4-2 και παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Σήμερα (28/10) ο Κολωνός το... έκανε ξανά, φτάνοντας σε μεγάλη νίκη με 3-2 στο γήπεδο Μελισσίων απέναντι στον Νεοπεντελικό, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει στην ανάπαυλα με το... καθαρό 2-0!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25' με κοντινό πλασέ του Ταουζή (1-0) ενώ στο 35' ο Μαρουλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Τίποτε, ωστόσο, δεν είχε τελειώσει! Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τα... πάνω κάτω μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος και να φτάσουν στο «τρίποντο»! Στο 54' ο Παππάς ολοκλήρωσε όμορφη προσωπική ενέργεια και με πλασέ μείωσε σε 2-1, στο 58' ο Λουφάκης με φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 70' ξανά ο Παππάς με πλασέ σκόραρε μετά από επέλαση και γύρισμα του Ίμπρο για το τελικό 2-3!

Διαιτητές: Κελεκίδης, Καφρίτσας-Χατζηδάκης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Μοδιάτης, Τσόνγκας (54' Κυριακόπουλος), Γκιονάι, Ταουζής, Πολυδωρόπουλος, Μπεκιάρης (59' Κανέλλος), Σαγματόπουλος, Σίλλα, Μαρουλίδης (59' Παπαδόπουλος), Γκώνος (67' Μαντζώρος), Μπιτσάκης (59' Γεωργαντής)

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Ίμπρο, Χριστοφόρου, Τοσούνι (74' Τζήλιος), Οντάτζης, Τρικούπης (46' Λουφάκης), Ράσα, Γκιόλας (92' Ρώσση), Σκεύης (83' Φίλης), Παππάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35