social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλο το επεισοδιακό παιχνίδι στο Γαλάτσι (1-1)

Ισόπαλο το επεισοδιακό παιχνίδι στο Γαλάτσι (1-1)

Η πρωινή αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γαλάτσι και της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων που ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συνεχίστηκαν με τη λήξη της.

Ωστόσο, μέχρι να ξεφύγει η κατάσταση παίχτηκε και ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γιαννόπουλου μετά από γύρισμα του Μπάτσι (1-0), για να ακολουθήσει η ισοφάριση των πράσινων στο 36' με κοντινό σουτ του Ντάκα (1-1). Στο 58ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεωργαντώνης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας πως σε αυτή τη φάση δεν υπήρχε καν φάουλ. Με τη λήξη της αναμέτρησης αντίκρισαν απευθείας την κόκκινη κάρτα, ως πρωταίτιοι των επεισοδίων, οι Νταβαρίνος και Λάνη. Στη σύρραξη ενεπλάκησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ ενδιαφέρον έχει πλέον η τροπή που θα πάρει η υπόθεση από εδώ και πέρα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αύριο (30/10) αναμένεται να τοποθετηθεί δημοσίως για τα συμβάντα η διοίκηση του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Διαιτητές: Στεφανοπούλου, Κάρνης-Μαμούνης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος (70' Γράβας), Ντούνης (27' λ.τρ. Γεωργαντώνης), Μπάτσι (88' Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος, Θεοδωρακάτος (70' Μπαϊράμι), Τουλούμης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτσίνης (48' Ντάλλας), Παππάς, Ντάκα (85' Πάσχος), Κουνάδης, Κοτταρίδης, Λάνη, Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Κίτσος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35