social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε και από την Κυψέλη ο Αστέρας, 0-3 την Αθηναϊδα

Πέρασε και από την Κυψέλη ο Αστέρας, 0-3 την Αθηναϊδα

Ούτε η Αθηναϊδα μπόρεσε να βάλει stop στις ορέξεις του Αστέρα Καισαριανής, με τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ να επικρατούν με 0-3 στην Κυψέλη κάνοντας το 9Χ9.

Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό των Μουσταφίδη και Ρωμανού (15') όπου συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χτυπήσουν στο κεφάλι και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου ήταν στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στο α' μέρος ο Αστ΄ρας είχε την υπεροχή και προς το φινάλε του ημιχρόνου ανέβασε στροφές και προηγήθηκε στο 44' με τον Σαπαλίδη. Στην επανάληψη η Αθηναϊδα μπήκε δυνατά, προσπάθησε όμως χωρίς επιτυχία να ισοφαρίσει. Όσο περνούσε η ώρα ο Αστέρας ανέβαινει, βρήκε ακόμη δυο τέρματα και πήρε τελικά μια εύκολη νίκη.

Στο 44' έγινε το 0-1 όταν ο Ραχίμ εκτέλεσε το φάουλ ο Μειμαρογλου απομάκρυνε προσωρινά και στην επαναφορά ο Σμυρνάκης έστρωσε στον Σαπαλίδη και ο τελευταίος προ κενής εστίας έκανε το 0-1. Στο 67' ο Γεραγωτέλλης με τακουνάκι μετά από σέντρα του Ραχίμ έκανε το 0-2, για να φτάσουμε λίγο πριν το τέλος όπου ο Σαπαλίδης με πλασέ μετα από ενέργεια του Ψαραδέλη έκανε το 0-3. 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μεϊμαρόγλου, Κοντής, Βασιλειάδης (76' Τζουρμανάς), Ρωμανός (15' λ.τρ. Κουρτάκης), Δρόσης, Φίλος (70' Κανδαλέπας), Λίτσο, Βάρρας, Ποντίκης, Κυριφίδης (70 Δούκας), Φρατζέσκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης (15' λ.τρ. Σμυρνάκης), Γεραγωτέλλης (83' Πάλμος, Κραψίτης (70' Παληγεώργος), Σταμούλης, Σαπαλίδης, Ραχιμ (83 Ανχελ), Μαχαιράς (70' Ψαραδέλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35