social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-0 την Δόξα Γκύζη

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-0 την Δόξα Γκύζη

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να κατακτήσει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, αφού επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Δόξα Γκύζη, για την πέμπτη αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Μόλις στο 4', ο Μήτσουλας για τους φιλοξενούμενους έβγαλε μια καλή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ελπίδας, με τον Ανοσίκε να κάνει όμορφη προσπάθεια αλλά όχι καλό τελείωμα.

Στο 22' έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Πάσχος έκανε την έξυπνη κάθετη και ο Τσοχαντάρης έβαλε καλά το σώμα του και βρέθηκε απέναντι από τον Ντάλα, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας έκανε τρομερή απόκρουση και κράτησε το μηδέν. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου...

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη μπήκαν πιο δυνατά. Στο 47' ο Κίτσος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντάλα, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 52', στην μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς, ο Ανοσίκε έκανε το συρτό σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 74', έπειτα από ωραίο συνδιασμό του Σπυρόπουλου με τον Τσοχαντάρη, ο τελευταίος έκανε το τακουνάκι στον Κοτταρίδη ο οποίος από εξαιρετική θέση σούταρε μόλις άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από μια κάθετη στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, ο Τσοχαντάρης κέρδισε στο σπριντ με υπερπροσπάθεια τα δύο στόπερ, πέρασε εκτός περιοχής τον τερματοφύλακα Ντάλα που είχε βγει και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λιαγκόζης βρέθηκε στο τετ α τετ, αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ. Το 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέχρι το τέλος...

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Κων. Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Ντάκα (66' Παντ. Σπυρόπουλος), Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (80' Αλ. Μάρκου), Τσίτος (46' Κάβουρας), Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Πάσχος (57' Κασνέτσι)

Δόξα Γκύζη: Ντάλας, Κουτσουδάκης (82' Γαβριήλ), Μήτσουλας, Συριανός, Σπιροπάλι, Βέργης, Ανοσίκε (76' Μαργαρίτης), Τσάρδας, Δανοχρήστος (46' Κούρος), Τσώνας, Ντερντές (66' Σταμάτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35