social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει ο Βύρωνας, 4-2 τον Ερμή Ηρακλείου

Ανεβαίνει ο Βύρωνας, 4-2 τον Ερμή Ηρακλείου

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΑΟ Βύρων και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-2 απέναντι στον Ερμή Ηρακλείου, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή στο σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την Εργάνη, καθώς πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Βασιλού, όμως οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ανατροπή. Στο 33' ο Ζώτος ισοφάρισε σε 1-1, στο 46' και στο 54' ο Σταυρακάκης με δύο προσωπικά γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 60' ο Καμίδης σημείωσε το 4-1. Τρία λεπτά μετά (63') οι φιλοξενούμενοι μείωσαν για το τελικό 4-2 με χτύπημα πέναλτι του Λιαπίδη.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Προδρομιάδης-Καρνής

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Αργύρης Παπακώστας): Σανιάνος, Καρούσος, Ιωακειμίδης (56' Λαζάρου), Κυρμιτζόγλου, Λιάτσος, Καρδαμίτσης, Ζώτος (88' Πουρνάρας), Καμίδης, Σταυρακάκης (72' Δημάκης), Μότσκα (72' Μπουτεράκης), Χάγιας (56' Βενέτι)

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Ζαρνάβαλος, Ουρούτσι, Κουνέλης, Αθανασίου, Τσιρώνης (56' Παππάς), Πιέρρος (52' Κολονιώτης), Καραΐνδρος, Μουσουράκης (52' Γιαννίκος), Βασιλός (55' Βιδάκης), Λιαπίδης, Ηλιακίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35