social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκανε... αγγαρεία ο προβληματικός Άρης και προκρίθηκε στο Κύπελλο, 3-1 τον Ολ. Λιοσίων

Έκανε... αγγαρεία ο προβληματικός Άρης και προκρίθηκε στο Κύπελλο, 3-1 τον Ολ. Λιοσίων

Έβγαλε εις πέρας... τη δουλειά ο Άρης Πετρούπολης που τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων παρά τη νίκη με 3-1.

Οι ερυθροκίτρινοι προβλημάτισαν σε ακομη ένα ματς με την απόδοση τους παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα ωστόσο βρήκαν το τρόπο να πάρουν το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μάλιστα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ενδεκαδάτη ομάδα για να κάμψουν την αντίσταση των ερυθρόλευκων.

Στο 17' ο Μουστάκης έκανε το 1-0, με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν το ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάνδαλου με δεύτερη κίτρινη.

Στο 33' ο Στέλιος Κρητικός είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Στην επανάληψη παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Άρης ήταν... υποτονηκός και το πλήρωσε αφού στο 53' ο Τσουκαλάς έκανε το 1-1.

Στο 83' ο Στέλιος Κρητικός κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο ίδιος για το 2-1 με τον Πίσπα στο 86' να σημειώνει το τελικό 3-1.

Μέτρια η διαιτησία του Πατεράκη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Βάτζιος, Μαγκάκης, Καρδάμης, Μενάι, Κρητικός Γ., Σκεντεράι (46' Θεοχάρης), Μουστάκης (66 Βλαχομήτρος), Φαρμάκης (46' Ρέτσος Χρ.), Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης, Πίσπας (87' Θεοδωρακόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Παπαρούνης) Ανδρεοσόπουλος, Μάνδαλος, Λαμπρόπουλος, Μανουσάκης, Αποστολόπουλος (58' Κλουβάτος), Τσουκαλάς (87' Ζέρβας), Ρώιμπας, Γανωτής, Κούστας (87' Καλκανάκος), Κουμπαρος (46' Τσάτσα), Τίγκας (46' Λουβερδής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35