social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τελευταίο ημίωρο η Κηπούπολη, 3-0 τον μαχητικό Άτλαντα Κυψέλης

Στο τελευταίο ημίωρο η Κηπούπολη, 3-0 τον μαχητικό Άτλαντα Κυψέλης

Πιο δύσκολα από όσο φανερώνει το τελικό 3-0, η Κηπούπολη κατέβαλε τον Άτλαντα Κυψέλης και έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο Πετρούπολης Γ' έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με θέληση για το θετικό αποτέλεσμα και σκληρές μονομαχίες. Σε μία από αυτές, στο 31ο λεπτό, ο Νάση αποβλήθηκε έπειτα από μαρκάρισμα και διαπληκτισμό που ακολούθησε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν σε όλο το ενενηντάλεπτο με ορθολογικό παιχνίδι να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με πολύ πάθος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Εν τέλει, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 64ο λεπτό με κεφαλιά του Ηλιόπουλου μετά από γέμισμα του Χαϊδά (1-0). Στο 70' εδραίωσαν το προβάδισμά τους, όταν ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε και στο σώμα του Μαρμαρά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Τζαρέλλας, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, πήγε σε προσωπική ενέργεια και με σουτ σημείωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Νάτσιος-Παπαδόπουλος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Χαϊδάς, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Καλαμοτουσάκης, Τζαρέλας, Καλέμης (35' λ.τρ. Μπίσκος), Ηλιόπουλος (80' Ρούτσης), Νένδος (80' Θεοχαρίδης), Σταματογιαννόπουλος (57' Κούτρης)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Βούλγαρης (67' Στραβοκέφαλος), Λιβάνιος, Κοσμίδης, Μαρμαράς, Γκίκας, Κόης, Τελάι (67' Ντούντου), Νάσι, Καβαλιέρης (46' Παπανδρέου), Αποστολάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35