social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με διπλό από το Παλαιο Φάληρο η Νέα Ιωνία και παρέμεινε στην κορυφή!

Πέρασε με διπλό από το Παλαιο Φάληρο η Νέα Ιωνία και παρέμεινε στην κορυφή!

Παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς η Νέα Ιωνία κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 'Σωτήρης Αγγελόπουλος' επικρατώντας με 1-3 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι στο 55' το σκορ βρίσκονταν ήδη στο 0-3.

Από την άλλη η Δάφνη 'πλήρωσε' τις πολλές απουσίες που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να παραδοθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. 

Στο 30' ο Ταβάρες με σουτ έκανε το 0-1, με τον Πλατέλλα στο 40' να σημειώνει το 0-2. Στο 55' ο Φερναντίνιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Γιάννη Βλαχάκη στο 56' να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Αραβίτη και Νιδριώτη

ΔΑΦΝΗ (Γιάννης Ντάκουρης) Στεργιώτης, Δερμιτζάκης, Πάλλας (57' Ξύδης), Ζαχαρίου, Χριστόπουλος (57' Ζέππος), Βλαχάκης Ι. (58' Παπαδόπουλος), Ευθυμίου, Τσάκλας (76' Κωλέτσης), Βλαχάκης Ε., Μουρελάτος (32' λ.τρ. Λιόσης), Τουφεξίδης.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Χατζηγεωργίου (81' Σπυριδάκης), Μπάστας, Μαρούσης, Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (80' Πετράς), Τζαμάι, Ταβάρες (57' Λημνιός), Πλατέλλας (57' Τσιγαρίδας), Αντωνόπουλος (80' Χαματάι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35