social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Αστέρας Εξαρχείων και Αλσούπολη (2-2)

«Χορταστική» ισοπαλία για Αστέρας Εξαρχείων και Αλσούπολη (2-2)

Θεαματικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές ευκαιρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (26/11) το απόγευμα στην εξέδρα του γηπέδου της Κυψέλης, όπου ο Αστέρας Εξαρχείων αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Αλσούπολη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο «απάντησαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι για να «σώσουν» τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 23' ο Σταθόπουλος υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουλούρης για το 1-0, με τον τελευταίο να σκοράρει με πλασέ στο 39' για το 2-0. Οι πράσινοι μείωσαν σε 2-1 στο 63' με πλασέ του Κωνσταντάκη έπειτα από «τσίμπημα» της μπάλας από τον Γεώργα, για να έρθει πάλι ο Κωνσταντάκης στο 69' και με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Νικολάου, Κούλης-Νάτσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παρμάκης, Γιούρκεβιτς, Φιλλιπόπουλος, Κατσούδας, Σταμόπουλος (64' Καραμάνος), Τσούκας (72' Κώτσης), Καραγκούνης, Κουλούρης (87' Διαμαντίδης), Παπανικολάου (72' Φωτιάδης), Μπούζος (87' Ντίνας).  

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένης (46' Κωνσταντάκης), Φειδάκης (46' Κόκκας), Ανδρέου, Παπαδήμας, Δουγέκος, Καλύβας, Τρούσης, Γεώργας, Σταθόπουλος, Φάρκωνας (88' Σιόντης). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35