social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Αναγέννηση Πετρούπολης, 1-1 με Άτλαντα Κυψέλης

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Αναγέννηση Πετρούπολης, 1-1 με Άτλαντα Κυψέλης

Η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αλκυών σήμερα (26/11) το απόγευμα δεν ανέδειξε νικητή.

Αναγέννηση Πετρούπολης και Άτλας Κυψέλης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν στα... χέρια τους ένα πολύτιμο «τρίποντο» και τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα, επεκτείνοντας έτσι το αήττητό τους στις πέντε αγωνιστικές. Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο, ο Άτλας πήρε το προβάδισμα στο 70ο λεπτό χάρη σε σουτ του Κώη (0-1), με τον τελευταίο εκτελεί πέναλτι στο 85' και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς! Οι γηπεδούχοι «έμειναν» στο ματς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 95', όταν δόθηκε πέναλτι για τράβηγμα στον Νικολάου, με τον Τσαγκάρη να το μετατρέπει σε γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μήτκας είχε από μία μεγάλη ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο, με τον γκολκίπερ Λάτση να αντιδρά θετικά σε αμφότερες και να αποτρέπει την παραβίαση της εστίας του.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Κουντουρέλης-Μπαζακούλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Άγγελος Πασχαλίδης): Βελισσάριος, Σχίζας (60' Κουμεντάκος), Παπαχρήστος (60' Νικολάου), Μαχαίρας, Μαρκουτσάι (80' Νάτσης), Γαλάρης, Τσαγκάρης, Ζευγουλάς (46' Κωνσταντόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μήτκας, Μποκτόρ

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβάνιος (90' Παπανδρέου), Αποστολάκης, Μαρμαράς, Γ. Κοσμίδης, Γκίκας, Κώης (85' Τσιτσόπουλος), Τελάι, Οχούνο (60' Κόστα), Καβαλιέρης, Σ. Νάση (60' Στραβοκέφαλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35