social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάγωσαν» με Λααρούσι στο Ρουφ – Διακοπή στο Πανθησειακός-Νίκη Αλίμου

«Πάγωσαν» με Λααρούσι στο Ρουφ – Διακοπή στο Πανθησειακός-Νίκη Αλίμου

Από ένα δυσάρεστο συμβάν σημαδεύτηκε ο αγώνας του Πανθησειακού με τη Νίκη Αλίμου (Πανιώνιος β') στο γήπεδο του Ρουφ, που είχε μάλιστα ως συνέπεια την οριστική διακοπή του.

Συγκεκριμένα, σε μία ανύποπτη στιγμή στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διεκδίκηση της μπάλας, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Λααρούσι έπεσε στο έδαφος. Το γεγονός ότι ο νεαρός άσος είχε πραγματοποιήσει σπριντ από το οποίο ένιωσε «σφίξιμο» στον δικέφαλο, έκανε τους παρευρισκόμενους να υποθέσουν πως η αντίδρασή του οφειλόταν σε τραυματισμό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, διαπιστώθηκε πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε χάσει τις αισθήσεις τους, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, τους διαιτητές και τη γιατρό του αγώνα να σπεύδουν αμέσως στο σημείο, προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Οι άμεσες ενέργειες της ιατρού είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπούν τα χειρότερα, ενώ λίγο αργότερα αφίχθη στο γήπεδο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον Λααρούσι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Πλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός κινδύνου και, παράλληλα, υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.

Για την ιστορία, το παιχνίδι διεξαγόταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ, ενώ τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-1.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35