social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Από τα ματς που έχουν μεγαλύτερη σημασία...

Βλάχος: Από τα ματς που έχουν μεγαλύτερη σημασία...

Σε κάθε παιχνίδι ο Απόλλων Χαλανδρίου παρατάσσεται με στόχο να κερδίζει θετικό αποτέλεσμα και το έχει αποδείξει στην πράξη ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες και κόντρα στους πιο ισχυρούς αντιπάλους.

Υπάρχουν, όμως, κάποια ματς που έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία και ένα από αυτά είναι το αυριανό (9/12) με την Πεύκη, όπως εξηγεί στο Soccerlive ο Χρήστος Βλάχος.

«Όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους, ιδιαίτερη σημασία, αλλά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα με ομάδες που έχεις τους ίδιους στόχους, που κάνουν τη σημαντικότητά τους λίγο μεγαλύτερη. Ένα τέτοιο ματς είναι και αυτό με την Πεύκη, καθώς είμαστε δύο ομάδς που έχουμε τους ίδιους στόχους. Από πλευράς μας, είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα τα παιδιά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής, για να καταλήξει με σχόλιο αισιοδοξίας σχετικά με την εν γένει προσπάθεια των κυανόλευκων: «Είμαι σίγουρος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αυριανού παιχνίδιου, ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν πάει πολύ καλά τα πράγματα για την ομάδα μας. Αυτό δεν είναι απλώς μία εκτίμηση, αλλά πηγάζει από τις προπονήσεις και από τη συνολική βελτίωση της ομάδας».

 


Σχετικά άρθρα

Νίκη τετράδας ο Άγιαξ Ταύρου 0-1 εκτός την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

«Βήμα» προς τη σωτηρία ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 2-1 την Αθηναΐδα

Με Κοζακόπουλο για επανεκκίνηση ο Νεοπεντελικός – Στο πλευρό του ο Λακιώτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35