social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βήμα» προς τη σωτηρία ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 2-1 την Αθηναΐδα

«Βήμα» προς τη σωτηρία ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 2-1 την Αθηναΐδα

Άλλο ένα πολύτιμο «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και έκανε βήμα προς την παραμονή στην Α' Κατηγορία.

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-1 απέναντι στην Αθηναΐδα, που από την πλευρά της δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και αξιοποίησαν τραγικά λάθη στην αντίπαλη άμυνα, θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Στο 10ο λεπτό ο Πετανάι βγήκε απέναντι στον Μπακοδήμο μετά από λάθος της άμυνας, όμως έστειλε την μπάλα άουτ με τη λόμπα που επιχείρησε και στο 18' ο Δράκο μπλόκαρε σταθερά σε σουτ του Μαυρομματάκη. Στο 20ο λεπτό ο Βλαχονικολέας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ. Στο 22' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Δημητρόπουλο όμως ο διαιτητής Παπαδόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα και ενώ στην αρχή της φάσης ο Βλαχονικολέας με κεφαλιά είδε τους αμυντικούς της Αθηναϊδας να διώχνουν πάνω στην γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα (24') ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα, όταν σε μπαλιά που έγινε στην πλάτη της άμυνας ο Κιρτζιαλίδης σκόραρε με πλασέ (1-0). Στο 26' οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν την ισοφάριση, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραντζέσκου ο Ασημακόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Στο 42' οι κυανόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Καλομοίρη να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Το «μπάσιμο» του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου δυναμικό, αφού σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει «σφραγίσει» τη νίκη. Στο 50' ο Κιρτζιαλίδης σούταρε και ο Μπακοδήμος απέκρουσε δύσκολα, ενώ στο 58' ο Πετανάι «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και διεκδίκησαν πράγματα από το παιχνίδι. Στο 60' ο Φραντζέσκος εκτέλεσε φάουλ και η άμυνα έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 63' το σουτ του Φίλου κόντραρε σε σώματα. Η μείωση του σκορ για την Αθηναΐδα ήρθε στο 73' χάρη σε κεφαλιά του Σταύρου μετά από φάουλ του Φρατζέσκου (2-1). Δύο λεπτά μετά (75') η ομάδα της Κυψέλης ζήτησε πέναλτι με τον Στρυμπώνη, με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται στη συνέχεια το προβάδισμά τους και να πετυχαίνουν τη νίκη.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Μπακογιάννης-Τζάνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης (86' Δούρος), Χρήστου, Δημητρόπουλος (70' Μπούσι), Πετανάι, Καλομοίρης (81' Νόκα)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακοδήμος, Κοντής, Παλυβός (13' λ.τρ. Λούλο (81' Βαγγέλης)), Δρόσης, Σταύρου, Βάρρας, Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Τζουρμανάς (46' Πανάκης), Φίλος (46' Στρυμπώνης), Φρατζέσκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35