social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε κέφια ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 την Δάφνη και σημαντική βαθμολογική ανάσα!

Είχε κέφια ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 την Δάφνη και σημαντική βαθμολογική ανάσα!

Νίκη που θα βοηθήσει σημαντικά στο ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό κομμάτι πανηγύρισε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου που επιβλήθηκε με 3-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και μπήκε με το δεξί στο 2024.

Το συγκρότημα του Χρήστου Βλάχου έφτασε πλέον τους 16 βαθμούς και την 11η θέση (στην ίδια θέση είνα ο Αθηναϊκος με ματς λιγότερο) και πλέον έχει αποσπαστεί δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο ο Άγιος Ιερόθεος και τα Μελίσσια αγωνίζονται αύριο (7/1) και οι κυανόλευκοι οφείλουν να παραμένουν... σιωπηλοί με αγωνία . Όσον αφορά την Δαφνη Παλαιού Φαλήρου παρέμεινε στην 10η θέση με 21 πόντους.

Στο 12' ο Βλάχος έκανε το 1-0, με το αυτογκολ του Ιωαννίδη στο 30' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Κούρος στο 53'. 

Στο 93' ο Καλλιαμπάκος απέκρουσε πέναλτι του Μάνου Βλαχάκη. Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Καφρίτσα και Μαραθωνίτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρήστος Βλάχος) Καλλιαμπάκος, Παπουτσής, Πρόξενος, Αγκόλη, Καναλουπίτης, Νίνος (80' Παναγιώτου), Ζωης (61 Νούσης), Κανδεράκης, Βλαχος (65' Ρεζκ), Χαραλαμπους, Κούρος (80' Μπουργάνης). 

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Βεζύρης, Ιωαννίδης (56' Δερμιτζάκης), Πάλλας, Ξύδης Χριστόπουλος, Λιοσης (81' Γιαννούλης), Παπαδόπουλος, Βλαχάκης Ι. (63' Ευθυμίου), Τουξεξίδης, Βλαχακης Ε., Κωνσταντινίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35