social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάρτι» με... αφηνιασμένο Μπότη ο Διαγόρας Αιγάλεω, 5-0 την Ιεράπολη!

«Πάρτι» με... αφηνιασμένο Μπότη ο Διαγόρας Αιγάλεω, 5-0 την Ιεράπολη!

Το τοπικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ μετατράπηκε σε... περίπατο για τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος θα παραμείνει στην κορυφή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αυριανή (7/1) υποχρέωση του Αττικού.

Με τον Μπότη να είναι σε μεγάλη μέρα και να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, η ομάδα του Β. Βόγλη επιβλήθηκε με 5-0 της Ιεράπολης, που έκανε νωθρό ξεκίνημα στο 2024. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα που έγινε στο γήπεδο Ορυζομύλων συμπεριλαμβάνεται και το ντεμπούτο του Μάκρα, ο οποίος μπορεί να μην σημείωσε γκολ, αλλά «έγραψε» στο ενεργητικό του τρεις ασίστ.

Μόλις στο 7' ο Μπότης άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 16' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 με παρόμοιο τρόπο και στο 28' σκόραρε πάλι με σουτ για το 0-3. Στο 51' ο Ζήκος βρήκε δίχτυα με προβολή μετά από πάσα του Σκλαβενίτη για το 0-4 και στο 63' ο Μπότης «χτύπησε» πάλι, για να διαμορφώσει το τελικό 0-5 με προσωπική ενέργεια και σουτ.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μητροφάνης-Γεωργιτσόπουλος

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Μακρής (46' Αλευράς), Γριμάνης, Μπιάζης, Βιτουλαδίτης (61' Ανδρονιώτης), Μανιός, Κανελλόπουλος (46' Ασημακούλας), Ιοάν (32' Κόκκαλης), Καραγεώργος, Λιβέρης (83' Τσαπουρνής), Χαρίτος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κολοβός, Μέλης (46' Αγγελόπουλος), Σκλαβενίτης (56' Φέκκας), Τζαβάρας (69' Μαρτίνος), Ζήκος, Μπότης, Δήμος, Σπανουδάκης (46' Μπόζας), Μάκρας (56' Ντερτιλής), Καμπεράι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35