social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλο το ντέρμπι μεταξύ Λαύρας και ΠΟΨ (1-1)

Ισόπαλο το ντέρμπι μεταξύ Λαύρας και ΠΟΨ (1-1)

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ ανάμεσα στη Λαύρα και τον ΠΟ Ψυχικού.

Έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο Αργυρούπολης β', οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και είδαν τον Διαγόρα Αιγάλεω να ξεφεύγει στην κορυφή της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 40ο λεπτό όταν ο Κοκοβίδης εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα και σκόραρε με άνεση για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα στο 80', όταν ο Γιαννίκος σκόραρε με πλασέ για το 1-1. Η Λαύρα αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ηλιόπουλους με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό.

Διαιτητές: Α. Μπακογιάννης, Λιαμπότης-Σερεβέτας

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης (92' Πεχλιβανίδης), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Καρκάνης, Ηλιόπουλος, Αγγελακόπουλος, Αλεξίου, Πολυμερόπουλος (80' Λιάπας), Κοκοβίδης (71' Μαυρόπουλος)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Τσέλικας, Γιαννίκος, Τρυφωνίδης, Τσίκος, Μακρίδης (46' Μέξας), Γεντίκης (65' Γιατράκος), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Κώττης (46' Ρίζος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35