social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Χολαργό και Ήφαιστο Περιστερίου

Μοιρασιά για Χολαργό και Ήφαιστο Περιστερίου

Στο 0-0 έμειναν Χολαργός και Ήφαιστος Περιστερίου για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ

Στο 11' ο Χολαργός απείλησε με το σουτ του Τσιαντή όμως η μπάλα έφυγε άουτ, γιαν α φτάσουμε στο 15' όπου ο Κομνηνός βρέθηκε κοντά στο 1-0 όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 17' το σουτ του Τσουμάνη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, για να φτάσουμε στο 29' όπου ο Χολαργός απώλεσε σπουδαία ευκαιρία.

Συγκεκριμένα ο Τσιαντής έκανε τη σέντρα, ο Λιούκας έκανε κακό διώξιωμο, με τον Αχνελ να σουτάρει και τον Μπότο να διώχνει με τα πόδια. Στο 45' ο Λάπας έκανε το γύρισμα για τον Ήφαιστο όμως οι αμυντικοί του Χολαργού απομάκρυναν. Στο β' μέρος η πρώτη φάση ανήκει στον Χολαργό όταν ο Τσουμάνης έκανε το σουτ όμως ο Μπότος μπλόκαρε. Στο 60' το σουτ του Κομνηνού κατέληξε κόρνερ αφού η μπάλα βρήκε κάπου για να φτάσουμε στο 68 όπου ο Σιδέρης αστόχησε για τον Ήφαιστο από καλή θέση. Στο 70' ο Χατζής έστρωσε στον Κομνηνό που έκανε το σουτ όμως ο Μπότος αναγκάστηκε να διώξει με τα πόδια. Στο 72' ο τερματοφύλακας του Ηφαίστου σταμάτησε το σουτ του Τσιαντή.

Στο 80' ο Χολαργός είχε καλή στιγμή πάλι με τον Φωστέρη όπου το 0-0 δεν άλλαξε. Στο 82 ο Ζαφείρης γέμισε τη μπάλα και ο Μπαλαχτσής βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε κόρνερ.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Ζαφείρης, Ζιάμπρας, Γαλανόπουλος, Τσαγκάρης (36' Κουτρούμπας), Μπαλαχτσής, Κομνηνός, Ανχελ, Χατζής, Τσουμάνης (80' Φωστέρης), Τσιαντής (88' Κουτσουμπίνας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Μπότος, Γονής, Βλάχος, Κύργιας, Λουκάς, Κλωνάρης, Σκούμας (72' Κολονέρος), Τρακόσης, Σιδέρης (80' Ράπτης), Κέσκος (80' Φουκούλης), Λάπας (65' Ρέτσος) .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35