social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιά» η... Λαύρα, 3-0 την Κορωνίδα στο Γαλάτσι

«Φωτιά» η... Λαύρα, 3-0 την Κορωνίδα στο Γαλάτσι

Την πρώτη της νίκη στο 2024 πανηγύρισε σήμερα (13/1) η Λαύρα Αργυρούπολης, κάνοντας αποφασιστική εμφάνιση στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου.

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη επικράτησε της Κορωνίδας με 3-0, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Καματερό και την ισοπαλία με τον ΠΟ Ψυχικού.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μυλωνίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε ο Φωτουλάκης για το 1-0, ενώ στο 35' ο Σοαντζόγλου αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Πέντε λεπτά αργότερα (40') ο Λιάπας σκόραρε με πλασέ μετά από πάσα του Μαυρόπουλου (2-0), απλουστεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του. Στο 57' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Τζανόγλου-Μπάγιας

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Βιτζηλαίος, Γιαννόγλου (83' Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Σοαντζόγλου, Μαύρος, Σκέμπι (77' Κονιτόπουλος), Κουτσουβέλης, Ιακωβίδης (61' Καραγιαννάκης), Μούτσα (61' Μπρούμας), Τσελέντης (77' Σερέτης)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (86' Παπαγεωργίου), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Κοκοβίδης (65' Βουλτσίδης), Μαυρόπουλος (81' Πεχλιβανίδης), Αγγελακόπουλος (81' Τσαλίκης), Αλεξίου, Πολυμερόπουλος (86' Ζαρίκος), Λιάπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35