social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στοπ» στο σερί του Διαγόρα Αιγάλεω έβαλε ο ΑΟ Καλαμακίου (1-1)

«Στοπ» στο σερί του Διαγόρα Αιγάλεω έβαλε ο ΑΟ Καλαμακίου (1-1)

Ένα εντυπωσιακό διάστημα δέκα αγωνιστικών με αλλεπάλληλες νίκες για τον Διαγόρα Αιγάλεω έπαψε χθες (18/2) το απόγευμα.

Μετά από ένα γεμάτο τρίμηνο στο οποίο είχαν μόνο «τρίποντα», οι πρωτοπόροι του 3ο ομίλου της Β' ΕΠΣΑ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τον μαχητικό ΑΟ Καλαμακίου για την 18η αγωνιστική, έχοντας ωστόσο και έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Δημητρακόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Γαλιατσάτου (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό χάρη σε κοντινό σουτ του Ζήκου (1-1).

Στον Διαγόρα έμειναν με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Δημητρακόπουλου, εστιάζοντας σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο ο Δήμος δέχθηκε σφοδρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του ΑΟ Καλαμακίου, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σιδηρόπουλος διεκδίκησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αμυνόμενος των φιλοξενούμενων φάνηκε να την απομακρύνει με το χέρι, ωστόσο πάλι ο Δημητρακόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση. Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σκλαβενίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Νικολάου-Μπόντζος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Ανδρονιώτης (46' Κολοβός), Μέλης, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας (46' Αγγελόπουλος), Ζήκος, Φέκας (58' Μπότης), Μπόζας, Δήμος, Μουράτης, Καμπεράι (67' Σιδηρόπουλος)

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Παπαχρόνης (67' Ελευθεριάδης), Κυργοτάσης, Μπιζιργιάννης (60' Παπαδημοτρόπουλος), Μπουτζιούρης (60' Παππάς), Λάιος, Καλός, Γιανναράκος, Παπαϊορδάνου (79' Κουμπαράκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35