social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβλητικό το Καματερό, 3-0 τον ΠΟ Ψυχικού

Επιβλητικό το Καματερό, 3-0 τον ΠΟ Ψυχικού

Μετέτρεψε σε θρίαμβο τη μάχη με τον ΠΟ Ψυχικού το Καματερό, έφτασε στη νίκη με το ευρύ 3-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Μπινέρι άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση (1-0), ενώ στο 31' ο σκόρερ έγινε... δημιουργός και έκανε την πάσα στον Νικολάου για το 2-0 με ωραίο σουτ. Στο 39' ο Κολιάκης με διπλή ηρωική προσπάθεια έσωσε το Καματερό απο σίγουρο γκολ, αφού πρώτα απέκρουσε το σουτ του Σπυριδάκη και ακολούθως το πλάσε του Ηλιακίδη. Στο 57' ο Καλογερής έπιασε το δυνατό σουτ και νίκησε τον γκολκίπερ Χρανιώτη για το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, όμως οι προσπάθειες των Σπυριδάκη, Ρίζου και Μαραβρλάκη δεν είχαν αντίκρισμα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Καμπιώτης-Παπαηλίας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Πέτρου, Καλογερής (86' Παπαιωάννου), Παππάς, Νικολάου (89' Γεωργόπουλος), Μπινέρι (82' Ευαγγέλου), Τσουτσάνης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Τσέλικας, Γιαννίκος, Κούκος (46' Καραγιάννης), Τσίκος, Τριφωνίδης, Γεντίκης (70' Ρίζος), Γραμμένος, Σπυριδάκης (86' Μακρίδης), Μαραβελάκης, Ηλιακίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35