social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του μπαμ Βεζυρτζόγλου στη Νέα Ιωνία

Επίσημο του μπαμ Βεζυρτζόγλου στη Νέα Ιωνία

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του  Δημήτρη Βεζυρτζόγλου στη Νέα Ιωνία, αφού ο έμπειρος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον προσφυγικό σύλλογο και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (δείτε εδώ). 


Ο έμπειρος επιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας πολυετή θητεία στα Εθνικά πρωταθλήματα και σκοράροντας κατά ριπάς, αποτελώντας ένα βαρύ πυροβολικό! Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1988 στο Χολαργό. Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στον ΠΑΟ Κανήθου και ακολούθησε ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Εθνικό επίπεδο (Δ' Εθνική) σε ηλικία 16 ετών. Στη συνέχεια έπαιξε σε Λουκίσια, ΑΟ Χαλκίς, Κύμη, Δροσιά και έπειτα επέστρεψε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Με την Κύμη πανηγύρισε την άνοδο μετά από 50 χρόνια στη Δ' Εθνική(!) ενώ με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας σκόραρε 23 γκολ στο τοπικό.
Το 2014 πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα (Β’ Εθνική) και στα μέσα της σεζόν μετακινήθηκε στην Θήβα, με την οποία την σεζόν 2015 - 2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με 34 γκολ στην κανονική περίοδο και 6 στα μπαράζ! Έπειτα επέστρεψε στην Εύβοια για λογαριασμό της ΑΕΚ Χαλκίδας, όμως στο ξεκίνημα της χρονιάς μετακινήθηκε με κάποιους παράγοντες και συμπαίκτες του στον ΑΟ Χαλκίς, κάνοντας πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμενα πέτυχε 13 γκολ σε 15 παιχνίδια και βγήκε δεύτερος σκόρερ στην κατηγορία, χάνοντας την πρωτιά για ένα μόλις τέρμα! Με τον ΑΟ Χαλκίς πανηγύρισε τελικά και την άνοδο μέσω της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στην Β' Εθνική, όμως τελικά η ομάδα δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα λόγω έλλειψης εγγυητικής.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου επέστρεψε στη Θήβα και στα μέσα της σεζόν πήρε μεταγραφή στον Ερμή Κιβερίου, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 10 συμμετοχές. Την σεζόν 2018 - 2019 τη μοίρασε ανάμεσα σε Αιολικό και Ολυμπιάδας Οινόφυτων. Το 2020 αγωνίστηκε στην Θύελλα Καμαρίου και το 2021 αναδείχθηκε με τον Ηρακλή Ψαχνών πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με 9 γκολ σε 12 αγώνες. Την περίοδο 2021 - 2022 αγωνίστηκε με τα χρώματα των Πανελευσινιακού (8 τέρματα σε 14 συμμετοχές) και ΑΟ Πυλίου (2 γκολ σε 6 παιχνίδια) στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Αμαρυνθιακου στην Α' κατηγορία Ευβοίας με την φανέλα του οποίου σκόραρε 28 φορές και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ! Με τον Αμαρυνθιακό κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας. Φετος το πρωτο εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό του Ηροδότου παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στην Α' ΕΠΣ Ηρακλείου.

*Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Κουλούρης καλωσορίζει στη Νέα Ιωνία το νέο μεταγραφικό επιθετικό της ομάδας, τον πολύπειρο φορ Δημήτρη Βεζιρτζόγλου.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35