social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Μέχρι να πανηγυρίσουμε έχουμε πολύ δρόμο...

Βόγλης: Μέχρι να πανηγυρίσουμε έχουμε πολύ δρόμο...

Την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας του και τη συνολική εικόνα της στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ θέλησε να εκφράσει ο Βασίλης Βόγλης με δήλωση που παραχώρησε στο Soccerlive.

Παράλληλα, όμως, ο τεχνικός του Διαγόρα Αιγάλεω θέλησε να υπενθυμίσει πως για να πανηγυρίσει η ομάδα του την άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Αναλυτικά, ο νεαρός προπονητής σημειώνει:

«Έχουμε κάνει έναν αξιοζήλευτο πρώτο γύρο που στο τελείωμα του μας βρίσκει στην πρώτη θέση. Οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων, δείχνουν συνέπεια στην δουλειά που γίνεται καθημερινώς πράγμα που βγαίνει σε πολλά κομμάτια των παιχνιδιών έως τώρα!

Είμαστε μια ομάδα που ανέβηκε πέρσι από τη Γ' Κατηγορία, έχει χρόνια να κάνει μια πορεία σαν και αυτή και οι άνθρωποι που την τρέχουν προσπαθούν να λύσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται έτσι ώστε να μας παρέχουν αυτά που χρειαζόμαστε για να είμαστε εκεί που βρισκόμαστε...

Νομίζω πως η χημεία και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και φυσικά η ποιότητα και η εμπειρία που έχουμε είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε κάθε εβδομάδα πως κάνουμε ένα ακόμα βήμα... Φυσικά σεβόμαστε κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται, επειδή τέτοιοι είναι οι χαρακτήρες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί όπως και ο δικός μου. Είναι κάτι που μας το αναγνωρίζουν και που με χαροποιεί ιδιαίτερα ανεξαρτήτως αποτελέσματος...

Αξίζει να σημειωθεί ότι βγάλαμε ένα μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου μέχρι τον Δεκέμβριο με 13-14 παιδιά που έδωσαν όλο τους το 'είναι' για να είναι η ομαδα πρώτη μέχρι να κάνει η διοίκηση τις κινήσεις που έκανε για να πλαισιωθεί το ροστερ και να έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε θέσει σαν στόχο! Πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά βγάζουμε αντίδραση στα παιχνίδια που στραβώνουν όπως έγινε την Κυριακή κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Βύρωνας ή ακόμα και με την Δόξα Γκύζη που ήμασταν στο μηδέν μεχρι το 85'. Ωστόσο, έχουμε 15 ματς ακόμα που πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε εκεί που βρισκόμαστε και ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα πάντα είναι ο δικός μας κακός εαυτός... Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και όλους όσοι τρέχουν την ομάδα αλλά αυτός που πανηγυρίζει είναι τον Μάιο και όχι τον Ιανουάριο. Κι εμείς θέλουμε να πανηγυρισουμε τότε και μέχρι τότε έχει πολύ μεγάλο δρόμο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35