social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεφεύγει απ' τον κίνδυνο ο ΓΣ Αργυρούπολης (2-0 τη Χρυσούπολη)

Ξεφεύγει απ' τον κίνδυνο ο ΓΣ Αργυρούπολης (2-0 τη Χρυσούπολη)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε σήμερα (4/2) ο ΓΣ Αργυρούπολης και δείχνει να ξεφεύγει για τα καλά από την όποια... περιπέτεια θα μπορούσε να «μπλέξει» στον 1ο όμιλο που θα αφορούσε την παραμονή του στη Β' Κατηγορία.

Οι «πορτοκαλί» υποδέχθηκαν στο δεύτερο γήπεδο Αργυρούπολης τη Χρυσούπολη, της οποίας επιβλήθηκαν με 2-0, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Στο 23ο λεπτό ο Χριστογιάννης κέρδισε πέναλτι μετά από προσπάθεια που σταμάτησε στο χέρι του Μωραΐτη και ο Δρακοντίδης από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-0. Οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη τους στο 89' με πλασέ του Κοκκινέλη, ο οποίος αξιοποίησε πάσα του Οικονομόπουλου (2-0).

Διαιτητές: Πατεράκης, Μεντζελόπουλος-Αργυριάδης
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας (32' λ.τρ. Σκαρτάδος), Μπάκαλης, Οικονομόπουλος, Χουχουλής, Γκοβίλας, Ασημάκης (65' Γοργάκης), Χρήστου (65' Κωστόπουλος), Παναγόπουλος (75' Μπιζίνης), Ρουμπελάκης (65' Κοκκινέλης), Χριστογιάννης, Δρακοντίδης
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σηφογιαννάκης, Χαλίκης (52' Λάππας), Βασιλειάδης, Πολυζωγόπουλος, Μωραΐτης, Κάστορας, Μακρής (52' Κωνσταντινίδης), Α. Τζαβάρας, Παπανικολάου (70' Καραλής), Ζούκας, Τζωρτζάκης (70' Θ. Τζαβάρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35