social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Αργυρούπολη η Λυκόβρυση (0-1)

Πέρασε από την Αργυρούπολη η Λυκόβρυση (0-1)

Ένα γκολ πέτυχε στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης η Λυκόβρυση, όμως φάνηκε αρκετό για να της δώσει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον τοπικό ΑΟΝΑ.

Έτσι, πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Κ. Κρασώνη στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Κ. Ιωάννου.

Στο 33ο λεπτό ο Τασιούδης επιχείρησε σέντρα από θέση κοντά στο κόρνερ, ο Σουλιώτης κοντρόλαρε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1, που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νταλλής λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Τασιούδη.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος-Πρίντζιος

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Νταλλής, Μιχαηλίδης (65' Νικολόπουλος), Δρακούλης, Μπιρτσάι, Μαρούντας, Ρούσσος, Μπαξεβάνης, Σύλλας (80' Καλφοδήμος), Κυργοτάσης (65' Τριτσινιώτης), Φασούλας

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Ε. Κορρές, Τριάντης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Γ. Απέργης, Π. Κορρές, Κορδατζής (55' Μιγκάκης), Τασιούδης, Πετράκης (28' λ.τρ. Παπαχρήστος), Χρυσογονίδης (70' Ρόμπολας), Ν. Απέργης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35