social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Χωρίς νίκη το 2024!

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Χωρίς νίκη το 2024!

Στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ υπάρχουν οι ομάδες που έχουν αντεπεξέλθει με το... παραπάνω, υπάρχουν όμως κι εκείνες που έχουν αποτελέσει αρνητικές εκπλήξεις σε αυτές τις πρώτες 22 αγωνιστικές.

Μία εξ αυτών είναι η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, η οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε συνηθίσει το αθηναϊκό κοινό σε άλλες... εντυπώσεις από τις πολύ καλές παρουσίες της. Η φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν εξελίσσεται θετικά για την ομάδα των νοτίων προαστίων, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με πέντε βαθμούς διαφορά από τη θέση, όπου αρχίζουν να... αχνοφαίνονται ελπίδες σωτηρίας. Οι διαπιστώσεις γίνονται ακόμη πιο «σκληρές» για τη Θύελλα, αν προσμετρήσει κανείς στην εξίσωση της σωτηρίας το -πιθανό- ενδεχόμενο υποβιβασμού μίας εκ των Φωστήρα, Απόλλωνα και Χαϊδαρίου από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, σε συνδυασμό με τον βέβαιο υποβιβασμό της Αγ. Παρασκευής...

Η πενιχρή συγκομιδή των 14 βαθμών δεν κρίνεται ανεξήγητη, με δεδομένο ότι η ομάδα του Ηλ. Τζεμόπουλου δεν έχει πετύχει νίκη μέσα στο 2024! Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιανουαρίου μετράει 6 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία, με επιμέρους συντελεστή τερμάτων 8-28! Προσθέτοντας και την ήττα από τον Άγ. Δημήτριο στο τοπικό ντέρμπι, με την οποία έπεσε η αυλαία για το περασμένο έτος, η Θύελλα έχει 7 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 8 παιχνίδια της, ενώ η τελευταία της νίκη εντοπίζεται στις 10 Δεκεμβρίου, όταν για τη 14η αγωνιστική είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 απέναντι σε μία άλλη αρνητική έκπληξη του 1ου ομίλου, τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Φαντάζει, ως εκ τούτου, πολύ δύσκολο να αποτραπεί, πλέον, η διαγραφόμενη πορεία της προς τη Β' ΕΠΣΑ, στην οποία έχει να αγωνιστεί από τη σεζόν 2017-18, όταν είχε κερδίσει την άνοδο ως πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο.

Το προσεχές Σάββατο (24/2) οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται για την 23η αγωνιστική από τους Τράχωνες στο δημοτικό στάδιο Αλίμου, σε ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων...

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35